Ліверпуль – Тоттенгем: +3,5 гола

UAbookmaker
5 Травня, 2024
62 Погляди

Наш вибір: Ліверпуль – Тоттенгем: голи: +3,5

05.05.2024 17:30

Несподівана поразка в дербі “Сіті” від “Евертона” засмутила “Ліверпуль” більше, ніж здавалося, і після чергової нічиєї з “Вест Хемом” тепер малоймовірно, що останній сезон тренера Клоппа завершиться краще, ніж третє місце. Приїзд п’ятого “Тоттенхема”, який також більше не веде боротьбу за першу четвірку, може ознаменуватися більш розслабленим футболом.

Ліверпуль знову зіграє на “Енфілді” після трьох виїзних матчів, але минулого разу вони зазнали там невдачі, несподівано програвши 0:1 “Крістал Пелас”. Для “червоних” це була перша поразка в домашньому чемпіонаті в цьому сезоні (13-3-1), але вона принесла великі ускладнення в боротьбі за лідерство в таблиці. Втім, приїзд “Тоттенхема” не повинен засмутити підопічних тренера Клоппа, адже вони вже забивали тут щонайменше три голи в 11 матчах!

Після гри з “Челсі” “шпори” проведуть другий виїзний матч проти сильного суперника поспіль. Однак “Тоттенгем” може похвалитися унікальним рекордом, не програвши жодного разу (1-3-0) на полі суперників з першої шістки в цьому сезоні. У всіх чотирьох випадках він забивав щонайменше два голи, причому чотири з них на стадіоні “Астон Вілли”.

На що ставити:

Така атакувальна статистика гарантує, що “Тоттенгем” вдома буде щонайменше рівним суперником. Першу зустріч “Тоттенхем” виграв з рахунком 2:1, а сім голів в останньому матчі, зіграному на “Енфілді” (LIV 4:3), гарантують, що ми побачимо ще одне багате на голи видовище.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker