Ліберець – Пардубіце: 1-й тайм – 1

UAbookmaker
18 Серпня, 2024
16 Погляди

Наші поради: Ліберець – Пардубіце: 1-й тайм – 1

18.08.2024 17:00

Східночехи після чотирьох турів мають лише три очки, завдяки тому, що на виїзді зустрілися зі слабким “Будейовіце” (3:1). Таким чином, гості знову включилися в боротьбу за порятунок в цьому сезоні, чого очікували ще до початку сезону, особливо після літніх змін, які ще не закінчилися.

Пардубіце склеюють склад на льоту, щотижня з’являється хтось новий (Поляк, Нослін, Сімон), який одразу ж виходить у стартовому складі. Зіграність команди не може бути ідеальною, що відображається на поточних результатах. Команда бореться в кінцівках, у двох з чотирьох матчів вона не забила, трохи краще в кінці, але цього разу гості не зможуть зберегти чистий аркуш. Команду господарів “Ліберець” тренує Радослав Ковач, колишній тренер “Пардубіце”.

Наставник “Слована” знає всі слабкі сторони свого суперника, що є незаперечною перевагою. Підвищену мотивацію матиме і тандем Главатий – Іха, який також переїхав на північ Чехії разом з тренером. Ліберець у поточному сезоні не виблискує результатами, але після невдалого виступу в минулому турі гравцям дали “на горіхи”.

Гра команди гарантовано піде вгору і, можливо, відбудуться зміни у стартовій одинадцятці. У будь-якому випадку, “Слован” ще з минулого сезону грає вдома набагато краще, ніж на виїзді, що буде підтверджено в черговий раз. “Слован” візьметься за суперника з перших хвилин і вже в першому таймі вийде вперед. Нярко, який надзвичайно швидкий з м’ячем і без нього, може відзначитися.

На що ставити:

Обидві команди розділяє одне очко в таблиці, але “Ліберець” вдома є паперовим фаворитом. У команди більше гольового потенціалу, що відобразиться на кінцевому результаті. Перший тайм команда проводить краще, ніж другий, тому вона може вийти вперед після перерви.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker