Ліберець – Оломоуц: 1

UAbookmaker
12 Березня, 2024
176 Погляди

Наші чайові: Ліберець – Оломоуц: 1

12.03.2024 18:00

Надзвичайно драматична і рівна за рахунком серія плей-офф між Ліберцем і Оломоуцем дійшла до вирішального п’ятого раунду.

Північні чехи йшли на восьмий раунд як великі фаворити, але після програних обох домашніх матчів мало хто в них вірив. Однак ліберійці не склали рук і зуміли виграти обидві виїзні гри в столиці Гани.

У вівторок обидві команди зіграють за все під Джестедом. “Імпульс” зараз явно на боці Лібереця, який вже встиг відвернути два уявних удари меча і піде на сутичку зі значною психологічною перевагою. “У нас була енергія, бажання і рішучість. З першого гравця після лікаря можна було відчути, що ми не хотіли прощатися з сезоном”, – сказав після вихідних досвідчений форвард Міхал Булірж.

Як би ця серія не суперечила перевазі домашнього поля, кожна серія колись закінчується. Чемпіон сезону 2015/16 переміг “Оломоуц” на його льоду в чотирьох попередніх матчах перед плей-офф і, безумовно, буде вважатися головним претендентом на підвищення в класі в його “білому пеклі”.

На що ставити:

Після двох поразок “Ліберець” опинився на межі вильоту. В Оломоуці вони двічі відвернули кінець сезону і відновили психологічне благополуччя перед вирішальною домашньою грою. “Тигри” завершать поворот на краще і втретє поспіль обіграють засмучених “Ханакс”.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker