Ліберець – Оломоуц: обидві команди забивають – ТАК

UAbookmaker
28 Липня, 2024
9 Погляди

Наша порада: Ліберець – Оломоуц: обидві команди заб’ють – ТАК

28.07.2024 14:30

Ліберець виграв матч першого туру в Карвіні з рахунком 3:1. Це було дуже важливо для новонародженої команди під керівництвом тренера Радослава Ковача, адже амбіції у команди високі і “заявлені”.

У другому матчі “Слован” також буде під тиском очікувань, першою битвою буде відвідуваність, другою – суперник з Оломоуца. Ліберець також поставив собі за мету залучити більше вболівальників на трибуни на додаток до спортивних результатів, тепер буде видно, яку роботу виконав маркетинговий і, власне, спортивний відділ, зміцнивши склад. Склад “Ліберця” в будь-якому випадку дуже молодий, що приносить як переваги, так і недоліки, брак досвіду замінюється швидкістю і спритністю, а в багатьох випадках і здоровою впевненістю в собі.

У першій грі блиснув Міхал Главатий, літній новачок “Пардубіце”, який записав на свій рахунок дві гольові передачі і показав, що він повинен стати ключовим гравцем команди. Швидка адаптація нових гравців дуже важлива. Доброю новиною є те, що гол забив словак Тупта, гравець, який має параметри для європейського футболу, часто бореться в кінцівці, хоча має принаймні один шанс забити в кожній грі.

Можливим слабким місцем залишається захист, оборона Лібереця далека від згуртованості. Плехатий повертається після тривалої відсутності (майже рік), Шевінський провів свій перший матч за “Слован”. Крім того, на виході резервний воротар Вліген (Генк). У захисній лінії господарів з’являться деякі прогалини.

Сігма також здобула перемогу на старті нового сезону і перебуває в гарному настрої. Оломоуц, як і господарі, омолодив свій склад, що створює простір для помилок в обороні. Під час підготовки команда дуже добре виглядала в обороні і не забила навіть у Будейовіце (2:0), але справжнє випробування прийде зараз, проти швидко оснащеного суперника. Тим більше, що в пам’яті залишається гра воротарів “Сігми” в минулому році FORTUNA:LIGA, коли вони були відповідальними за багато забитих м’ячів.

На що ставити:

Обидві команди під керівництвом нових тренерів будуть практикувати атакувальний стиль гри, що підтвердили забиті м’ячі в першому турі. Ліберець будуть гнати вперед домашні вболівальники, тоді як гості можуть розраховувати на відроджений Клімент. Голи в цьому поєдинку заб’ють обидві команди.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker