Лос-Анджелес – Ванкувер: 2

UAbookmaker
5 Березня, 2024
150 Погляди

Наш вибір: Лос-Анджелес – Ванкувер: 2

5.3.2024

“Ванкувер” зараз переживає найгіршу серію в сезоні, не вигравши сім матчів в основний час. Цілком ймовірно, що ситуація навколо зірки Еліаса Петтерссона вплинула на всю команду. Керівництво довго хотіло підштовхнути його до підписання нового контракту, адже через рік він стане вільним агентом і від нього буде залежати напрямок розвитку організації. Зрештою, це спрацювало. З наближенням дедлайну обміну на столі з’явилася дуже цікава пропозиція від “Кароліни”. І Ванкувер, як кажуть, серйозно її розглядає.

Але в підсумку він погодився на угоду з Петтерсоном ще на вісім років, і у всіх камінь з душі впав. Дуже ймовірно, що ця фундаментальна невпевненість просочилася в усю команду. Як тільки це сталося, “Кенакс” перемогли “Анахайм” у першій грі з рахунком 2:1. Рахунок виглядає непереконливим, але “Кенакс” були помітно кращою командою.

Тепер вони грають з Лос-Анджелесом, значно кращою командою, яка кілька днів тому перемогла їх з рахунком 5:1. Повірте, що “Кенакс” спробують взяти реванш, знаючи, що цілісність команди залишиться недоторканою, і вони будуть боротися на повну силу за Кубок Стенлі.

На що ставити:

Це може бути битва команд, які незабаром зіткнуться в плей-офф. Ванкуверу є що віддати, і оскільки вони позбулися невизначеності навколо Петтерссона, вони будуть більш розслабленими. Команда на виїзді, тепер час святкувати. Шанси рівні, але все ж таки Ванкувер повинен виграти цю гру.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker