Лор’ян – Брест: Брест виграє принаймні один тайм – Так

UAbookmaker
31 Березня, 2024
169 Погляди

Наш прогноз: Лор’ян – Брест: Брест виграє принаймні один тайм – Так

31.03.2024 13:00

Недільний розклад французької Ліги 1 розпочинається престижним регіональним дербі Бретані між Лор’єном та Брестом, до якого обидві команди підходять з абсолютно різних позицій. У той час як Лор’ян робить все можливе, щоб залишитися вище місць вильоту, Брест сенсаційно бореться за друге місце, а отже, пряму кваліфікацію до Ліги чемпіонів. Чи зможуть гості підтвердити свою роль паперових фаворитів і вдруге в сезоні обіграти своїх найближчих суперників?

Лор’ян застав Монако зненацька в минулому турі, ведучи 1:0 з першої хвилини завдяки власному голу. Однак підопічні тренера Регіса Ле Бріса також мали кілька слабких відрізків у матчі, під час яких вони двічі пропустили, але зуміли зрівняти рахунок в останній момент після співпраці Імрана Лузи та Тьємуе Бакайоко в компенсований час, зробивши рахунок 2:2. Очко, здобуте на полі фаворита, на вагу золота для “Les Merlus” в останніх восьми турах боротьби за виживання, і вони хотіли б досягти чогось подібного вдома, оскільки в цьому сезоні вони досить сильно борсалися. Дійсно, “Лор’ян” виграв лише одну з попередніх восьми ігор на “Стад дю Мустуар” з початку листопада (1-2-6), в той час як останні два рази вони залишилися порожніми, набравши лише один удар в площину воріт.

Брест також мав привід радіти після останнього туру, адже в матчі з Ліллем, коли справи у них йшли не дуже добре, Мартін Сатріано зумів врятувати “Піратів”, забивши зрівняльний гол, що було дуже важливо в прямому протистоянні з суперником по турнірній таблиці. Таким чином, команда тренера Еріка Руа зберегла за собою друге місце, випередивши “Монако”, який востаннє перемагав “Лор’ян”, а також випередивши вищезгаданий “Лілль”. Камері Думбія, який у грудні забезпечив перемогу “Бресту”, забивши чотири голи, і з тих пір не з’являвся на арені ліги, напевно, згадує останню гру проти “Лор’яна” з великою любов’ю. Це може змінитися, оскільки він зробив значний внесок у збірну Малі, забивши гол протягом тижня у перемозі 2:0 над фіналістом цьогорічного Кубка африканських націй Нігерією, що може принести йому місце у стартовому складі та розвинути його нещодавній виступ проти регіонального суперника.

На що ставити?

Лор’ян показав у Монако, що може бути дуже неприємним суперником для фаворита, але Брест буде обережним, адже цього року він чітко показав, що може впоратися з подібними напруженими матчами. Ми не можемо очікувати надто видовищного матчу, тому що це дербі, і воно часто приносить багато фолів та особистих сутичок. У будь-якому випадку, я схиляюся до того, що гості виграють хоча б один з таймів. Дубль теж спокусливий, але мене відлякує відмінна гра “Лор’єна” в цьому сезоні, яка багато разів приносила їм цінні очки.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker