Литвинов – Комета Брно: Переможець матчу до рішення / Комета Брно

UAbookmaker
18 Жовтня, 2024
2 Погляди

Наш вибір: Литвинов – Комета Брно: Переможець матчу до рішення / Комета Брно

18.10.2024 17:30

У дванадцятому турі хокейної Екстраліги відбудеться поєдинок між “Литвином” та “Кометою”. Востаннє ці команди зустрічалися у чвертьфіналі минулорічного плей-офф, коли “Верва” перемогла з рахунком 4:2. У поточній турнірній таблиці обидві команди розділяють лише п’ять очок.

Після семиматчевої переможної серії господарі поля “Литвинов” здобули лише одне очко з останніх чотирьох матчів і забили лише шість шайб. У недільному турі “Верва” поступилася “Вітковіце” з рахунком 1:4. Поєдинок розпочався дуже добре, але потім гості переломили хід гри завдяки помилкам в обороні. Лідерство “Литвинова” на вершині турнірної таблиці втрачено. Великий вплив на це має відсутність Ондржея Каша, якого на початку сезону було майже не зупинити. Без нього атаці бракує більше ідей та стрімкості.

На відміну від господарів, гра “Комети”, а особливо їхні результати, перебувають на підйомі. Брно забиває в останніх п’яти матчах поспіль і не втратив жодного очка в останніх трьох іграх. У понеділковій грі вдома вони обіграли Млада Болеслав з рахунком 4:2. Долю матчу вирішила середня частина гри, в якій “Комета” чудово скористалася помилками “Болеслава” і вирвалася вперед на три м’ячі. Головною темою гри стало повернення Петера Мюллера, який відзначився голом і результативною передачею. Гра моравської команди поступово покращується в порівнянні з початком сезону.

На що ставити:

Обидві команди перебувають у абсолютно різній формі, тож на перемогу гостей у цьому поєдинку можна поставити з дуже цікавим коефіцієнтом. З останніх п’яти зустрічей на льодовій арені імені Івана Глінки “Комети” виграли тричі.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker