Легецька Я. – Хачанов К.: Хачанов К. -2,5 партії

UAbookmaker
28 Лютого, 2024
174 Погляди

Наші поради: Лехецька Я. – Хачанов К.: Хачанов К. -2,5 гейми

28.02.2024 12:20

Іржі Лехецка вийшов на турнір в Дубаї, здобувши перемогу в трьох сетах над угорським кваліфікатором Мартоном Фучовічем. Хоча матч очікувався рівним, поєдинок показав, що подача чеського тенісиста була не такою міцною, як мала б бути. А це може стати великою проблемою проти сильніших суперників.

У середу у восьмому колі Легецка зустрінеться з Кареном Хачановим, який минулого тижня виграв турнір у Досі, Катар, і має можливість завершити так званий близькосхідний дубль, тобто виграти титули на обох турнірах на Близькому Сході. До цього ще далеко, але Хачанов підтвердив свою чудову форму в першому раунді, перемігши француза Ван Асше з рахунком 6:2, 6:3.

Досить показовим є той факт, що Лехецка не дуже добре знайомий з Хачановим. Минулого року він грав з ним двічі, і хоча він програв 2:6, 4:6 в Майамі, він навіть поступився 3:6, 1:6 у приміщенні у Відні.

На що ставити:

Карен Хачанов – фаворит протистояння з Іржі Лехецькою. Вона знає, як грати з чеським тенісистом, знає рецепт, а якщо додати до цього той факт, що з подачею у Лехечека не все гаразд, то шлях до чвертьфіналу для Хачанова здається відкритим. Перемога Хачанова з невеликим гандикапом – це спокуслива можливість.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker