Леверкузен – Вест Гем: переможець Леверкузен -1.5

UAbookmaker
11 Квітня, 2024
171 Погляди

Наша порада: Леверкузен – Вест Гем: перемога Леверкузена -1.5

11.04.2024 21:00

Ковар, Шик, Гложек (наразі травмований) з одного боку, Куфаль, Соучек – з іншого. Чвертьфінальний двобій “Леверкузена” з “Вест Хемом” має сильний чеський слід. У ньому “молотобійці” спробують зупинити нестримну “Баварію”, яка не програла жодного з 41 змагального поєдинку цього сезону.

Леверкузенці вже більш-менш поклали до кишені перший в історії клубу титул чемпіона Бундесліги, вийшовши у травні до фіналу Кубка Німеччини, а тому можуть повністю зосередитися на Лізі Європи, в якій Патрік Шик утримав їх у ній, забивши три м’ячі в компенсований час. У Карабаху він зрівняв рахунок 2:2, а в домашньому матчі-реванші перетворив його з 1:2 на 3:2. Так чи інакше, його диво-удар лише зміцнив і без того високу впевненість команди Хабі Алонсо, яка на 100% впевнено виступає в ЛЄ на своєму стадіоні і забиває щонайменше три голи у всіх чотирьох матчах.

У попередньому раунді “Вест Гем” вибив “Фрайбург” з Бундесліги, розгромивши його вдома з рахунком 5:0 після поразки на виїзді 0:1, і втретє поспіль вийшов до чвертьфіналу єврокубків. Але “Леверкузен” – це зовсім інший рівень, ніж “Фрайбург”, який має на 40 очок менше в Бундеслізі. На вихідних “Молотобійці” перемогли “Вовків” з рахунком 2:1 у Прем’єр-лізі, і після трьох турів без перемог вони втратили лише свого найкращого бомбардира сезону Джарода Боуена, автора дев’ятнадцяти голів, через травму, і цілком ймовірно, що він пропустить матч-реванш на наступному тижні. Леверкузенцям також не вистачатиме півзахисників Едсона Альвареса (картки) та Кальвіна Філліпса (травма).

На що ставити:

Леверкузенці настільки комфортно почуваються, що здатні вигравати вдома як мінімум у два м’ячі. Перед важким матчем-реваншем у Лондоні їм це знадобиться.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker