Лаціо – Верона: 1

UAbookmaker
16 Вересня, 2024
3 Погляди

Наші поради: Лаціо – Верона: 1

16.09.2024 20:45

Чотири очки після трьох ігор – це не розчарування для “Лаціо”, але точно не успіх. Втім, остання домашня нічия з “Міланом”, безумовно, компенсувала поразку в Удіне. Верона також виправила свою останню невдачу (Ювентус 0:3) перемогою в Генуї 2:0.

Лаціо не обіграв Мілан, але окрім Таті Кастельяноса забив ще й Булає Діа, який прийшов наприкінці трансферного вікна. Таким чином, тренер Марко Бароні, схоже, відкрив (разом з Маттіа Дзакканьї) дуже перспективне атакувальне тріо, яке може сильно змінити напрямок його сезону. Зрештою, з атакою навряд чи будуть проблеми, адже “Лаціо” вже забив шість м’ячів, що до цього туру перевершував лише “Інтер”.

Верона мала великий успіх у минулому турі. Команда, яку вважали одним з головних претендентів на виліт, виграла два з перших трьох матчів, зігравши проти “Наполі”, “Ювентуса” та на виїзді у “Дженоа”. Тренер Паоло Дзанетті був дуже задоволений останнім результатом і сказав, що його команда добре тримається разом, а влітку у Вероні, яка потерпала від фінансових проблем, знову відбулися зміни. Як довго ще Еллада буде продовжувати дивувати?

На що ставити:

Лаціо знову вийде на поле з тріо Кастелланос-Діа-Дзакканьї, і матч може бути схожим на їхнє протистояння з новачком з Венеції. Верона буде дуже нестабільною в цьому сезоні, що довела їхня перемога над Наполі та подальша поразка від Ювентуса. Лаціо переможе і увійде до числа найкращих команд цього сезону.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker