Лаціо – Болонья: 1

UAbookmaker
18 Лютого, 2024
177 Погляди

Наші поради: Лаціо – Болонья: 1

18.02.2024 12:30

Перемога 3:1 над Кальярі минулого туру повернула Лаціо в боротьбу за четверте місце, а 200-й гол Чіро Іммобіле у вищому італійському дивізіоні став приводом для радості. Болонья також здобула три очки, обігравши в середу вдома Фіорентину з рахунком 2:0.

На “Лаціо” чекає одна з ключових ігор, враховуючи їхнє становище в таблиці, і для підопічних Мауріціо Саррі, безумовно, вигідно, що вона буде проведена на їхньому стадіоні. Саме тут вони можуть похвалитися дуже хорошим показником у чемпіонаті (6-3-2), пропустивши лише сім голів. І це не повинно змінитися, оскільки “Лаціо” вдалося виграти тут п’ять матчів поспіль, в яких вони загалом забили лише двічі.

Болонья, з іншого боку, не дуже сильна на виїзді, про що свідчить їхній рекорд єдиної перемоги на виїзді (1-7-3). Однак їм вдалося завершити тиждень з “Фіорентиною”, і завдяки третій домашній перемозі поспіль вони знаходяться в межах одного очка від четвертої “Аталанти”. Чи зможуть підопічні Тьяго Мотти ціною власного життя переломити свою виїзну невдачу?

На що ставити:

Лаціо” вирвався вперед напередодні вирішального протистояння в Лізі чемпіонів, обігравши “Баварію” з рахунком 1:0 у першому півфіналі Ліги чемпіонів цього тижня. Бьянкочелесті, як і їхні суперники, спеціалізуються на домашніх іграх, і ця тенденція може продовжитися. Лаціо, на відміну від Болоньї, звик до напруженого графіку.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker