Лас-Пальмас – Бетіс: менше 2,5 голів у матчі

UAbookmaker
16 Травня, 2024
58 Погляди

Наш вибір: Лас-Пальмас – Бетіс: Кількість голів у матчі: менше 2.5

16.05.2024 19:30

Лас-Пальмас може привітати себе з попередніми результатами в цьому сезоні, адже з такою формою, яку він має зараз, його приналежність до Прем’єр-ліги могла б обмежитися одним сезоном. Дійсно, господарі поля програли вісім матчів поспіль, забивши за весь цей час лише один гол.

У суботу “Канарки” програли на “Мальорці” (0:1), продовживши не лише вищезгадану серію невдач, але й час очікування на перемогу, який все ще на три тури довший (0-2-9). Звичайно, ці невдачі вже позначилися на турнірній таблиці, але, як уже згадувалося, виліт “Лас-Пальмаса” поки що не є неминучим, оскільки на ранніх стадіях сезону їм вдалося створити, можливо, вирішальну очкову подушку. Якщо господарям вдасться досягти успіху в четвер у матчі проти “Бетіса”, вони можуть святкувати свій порятунок, оскільки за два тури до кінця чемпіонату відірвуться від “Кадіса”, який посідає вісімнадцяте місце, на вісім очок.

Але “Бетісу” також потрібно відстоювати свої інтереси в четвер. У трьох заключних матчах він вирішує, чи гратиме в наступному сезоні в Лізі Європи, чи “лише” в Лізі чемпіонів. У разі несприятливого результату він може навіть опуститися на восьме місце і взагалі залишитися поза єврокубками.

На що ставити:

Про мотивацію подбали з обох сторін. Три попередні матчі закінчилися з рахунком 1:0 (двічі для Бетіса, один раз для Лас-Пальмаса), і, враховуючи поточну гольову невдачу господарів, не можна очікувати, що цей матч зламає тенденцію. Максимум два голи можуть бути забиті знову.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker