Ламенс С. – Фрухвіртова Л.: 2

UAbookmaker
28 Березня, 2024
176 Погляди

Наші поради: Ламенс С. – Фрухвіртова Л.: 2

29.03.2024 01:00

Лінда Фрухвірт зіграє за свій перший чвертьфінал у сезоні на грунтовому турнірі в Сан-Луїс-Потосі. Її суперницею буде Сюзан Ламенс з Нідерландів.

Талановитій чешці пророкували велике майбутнє. Втім, свого часу вона також посідала 49-те місце в рейтингу. Однак зараз 18-річна підліток бореться на кортах. В Індіан-Уеллсі вона не змогла пройти кваліфікацію, а в Маямі, де вона отримала путівку в основну сітку, поступилася в першому раунді представниці господарів турніру Роджерс.

Тож старша з сестер Фрухвірт вирушила на пошуки втраченої форми на менших за розміром стоп-двадцятках. Вона також змінила тверде покриття на глиняне і дебютувала на ньому з перемогою. Проти восьмої сіяної аргентинки Карле вона блиснула розворотом і важко заробленим тріумфом – 6:7(2), 6:4 і 7:6(5).

З цієї точки зору, її майбутня зустріч може виявитися не такою вже й складною. У свої 24 роки Ламенс посідає 156-те місце в рейтингу і ніколи не піднімалася вище. Досі її перемоги в цьому році були здобуті на нижчих турнірах ITF, де вона зустрічалася з суперницями абсолютно різного рівня. Її останній виступ був на турнірі в приміщенні в Ріканах, де вона програла 17-річній чешці Терезі Валенті в першому раунді. У Сан-Луїсі жереб звів її з восьмою ракеткою світу Хінойосою Гомес, яка посідає восьме місце в рейтингу, і яку вона обіграла з рахунком 6:4, 6:3.

На що ставити:

Минуло рівно два роки відтоді, як Фрухвірт у свої 16 років перемогла білоруску Азаренко та бельгійку Мертенс у Маямі. Без сумніву, у неї все під контролем, але вона відчайдушно потребує знайти втрачену самовладання. І, можливо, вона зможе зробити це цього тижня на якісно слабшому турнірі в Мексиці. Якщо вона хоче повернутися в топ-100, вона просто зобов’язана перемагати якісних суперниць ITF.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker