Кудерметова В. – Озоріо Серрано М.К.: 2

UAbookmaker
11 Вересня, 2024
9 Погляди

Наші поради: Кудерметова В. – Озоріо Серрано М.К.: 2

11.09.2024 22:15

Вероніка Кудерметова в останні місяці переживає не найкращі часи і виграла свій перший матч з кінця червня в стартовому раунді в Гвадалахарі після чотирьох поразок поспіль. Американка Сачія Вікері, яка посідає друге місце у світі, не була адекватною суперницею, і 27-річна Кудерметова двічі перемогла з рахунком 6:4.

Однак у восьмому колі мексиканського турніру на неї чекає набагато складніша суперниця. Це двадцятидворічна колумбійська красуня Каміла Озоріо, яка наразі посідає 80-те місце в рейтингу. Після виступу в Парижі в липні, де вона дійшла до восьмого кола, вона зіграла на мексиканському турнірі в Монтерреї, де її зупинила у восьмому раунді суперфаворитка Емма Наварро. На Відкритому чемпіонаті США вона фінішувала в першому раунді на ракетці комети Мірри Андрєєвої, але в Гвадалахарі вона випередила американку Хейлі Баптист у першому ж раунді.

На що ставити:

Хоча Каміла Озоріо в основному грає на ґрунтових кортах, вона має досить цікаві результати на бетоні. І поки Кудерметова шукає гру, Озоріо вийде до наступного раунду в Гвадалахарі.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker