Крюгер М. – Лехецька Я.: більше 3,5 сетів

UAbookmaker
28 Серпня, 2024
12 Погляди

Наш вибір: Крюгер М. – Лехецька Я.: більше 3,5 сетів

28.08.2024 17:00

Іржі Лехецка є головним фаворитом матчу другого кола Відкритого чемпіонату США з тенісу проти господаря турніру Мітчелла Крюгера. Однак після матчу з Мартоном Фучовічем він сказав, що очікує досить важкого поєдинку і тривалої боротьби, оскільки Крюгер – фахівець з твердих покриттів, а він грає на рідному ґрунті.

Віт Копржіва вже відчув на собі якості американця у кваліфікації, коли двічі поступився Крюгеру з рахунком 3:6 у стартовому раунді основних змагань. Згодом Крюгер зумів виграти ще два матчі і вийти в основний турнір, де в першому раунді переміг француза Уго Греньє.

Лехецка добре знає, якими якостями володіє його майбутній суперник. Незважаючи на те, що він посідає лише другу сотню у світі. Але, як влучно зауважив чеський тенісист, Крюгер традиційно примудряється ставити фаворитів у незручне становище на домашніх турнірах у США і показує набагато кращий теніс, ніж мав би, враховуючи його рейтинг.

На що ставити:

Немає потреби спекулювати на тому, що Іржі Лехечка є великим фаворитом на вихід до третього раунду. Крюгер, однак, не продасть свою шкуру задешево. Можна порекомендувати поставити на більшу кількість геймів або, наприклад, на те, що буде зіграно щонайменше чотири сети.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker