Крейчикова Б. – Рибакіна Є.: понад 20,5 партій

UAbookmaker
12 Липня, 2024
35 Погляди

Наша порада: Крейчикова Б. – Рибакіна Е.: понад 20,5 партій

11.07.2024 12:00

Протистояння Барбори Крейчикової та Олени Рибакіної у півфіналі Вімблдону може стати однією з найяскравіших подій жіночої частини турніру. З одного боку – чудова гравець трав’яного покриття Рибакіна, яка виграла Вімблдон у 2022 році, з іншого – Крейчикова, яка також вже знає, що таке перемога на турнірі Великого шолома, вигравши Відкритий чемпіонат Франції у 2021 році.

Рибакіна є фавориткою матчу. Її навички гри на трав’яному корті феноменальні, і після того, як вона вибила інших фаворитів, таких як Аріна Сабаленка, Коко Гауфф та Іга Свєтек, у неї є дуже цікаві перспективи для другого Вімблдонського тріумфу. Крім того, її здоров’я, яке підводить її в останні місяці і принесло ряд розчарувань на великих турнірах, стримує її. В останніх трьох матчах на Вімблдоні вона не програла жодного сету, а загалом програла лише дев’ять геймів.

Крейчикова, яка поки що провела два матчі з Рибакіною і обидва рази змогла перемогти її в трьох сетах (але жодного разу на траві), також не програла жодного сету в своїх останніх трьох матчах на Вімблдоні. Крім того, вона знайшла рецепт не тільки проти фаворитки Даніель Коллінз, а й проти чудової трав’яної ракетки і снайпера Олени Остапенко у чвертьфіналі. Але Рибакіна – набагато міцніший горішок.

На що ставити:

Хоча Рибакіна є великою фавориткою, Крейчикова не продасть свою шкуру задешево. Навпаки, вона може доставити казахстанці чимало клопоту. Саме тому варто спробувати додати до квитка, що буде довге перетягування канату і багато геймів.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker