Корда С. – Сінер Ж.: Сінер Ж./+18,5

UAbookmaker
10 Квітня, 2024
173 Погляди

Наш вибір: Корда С. – Сіннер Ж.: Сіннер Ж./+18,5

10.04.2024 12:20

Янник Сіннер трохи хвилювався на початку ґрунтової частини сезону. Він увійде в неї як найкращий гравець цього сезону, після того, як розгулявся на бетонних кортах і виграв три титули з чотирьох зіграних турнірів. Втім, глина не є улюбленим покриттям для італійця, і він підтвердив це в Маямі, де в інтерв’ю журналістам після перемоги у фіналі сказав, що не з нетерпінням чекає своїх перших турнірів на цеглі, тому що йому завжди потрібно досить багато часу, щоб звикнути до покриття і почати грати на ньому так, як йому хотілося б.

Але побоювання можуть не виправдатися. Насправді, потрібно враховувати, що форма Сіннера просто феноменальна, і кращого гравця, ніж він, в цьому сезоні ми не знайдемо. Підтвердити це він захоче і в Монте-Карло, де в стартовому раунді йому дісталася нелегка нічия – він зіграє з Себастьяном Кордою.

Син Петера Корди справив фурор в Монте-Карло в першому колі, несподівано розгромивши Алехандро Давидовича Фокіну 6:1, 6:2. У другому раунді він може кинути виклик другому сіяному Грішнику і спробувати здивувати гравця, який отримав вільну нічию в першому раунді.

На що ставити:

На початку минулого сезону Корда зумів обіграти італійця в двох сетах на бетоні в Аделаїді, але з тих пір гра американця скоріше стагнувала, в той час як Сіннер покращився практично у всіх сферах своєї гри, будь то пересування по корту, читання гри, точність своїх ударів або подача. Це буде нелегкий матч для Сіннера, але він переможе. Він зіграє щонайменше 19 геймів за раз.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker