Колорадо – Чикаго: Колорадо -2.5 голи

UAbookmaker
5 Березня, 2024
173 Погляди

Наш вибір: Колорадо – Чикаго: Колорадо -2.5 гола

05.03.2024 03:07

“Колорадо Евеланш” – четверта команда Західної конференції і один з найбільших претендентів на Святий Грааль у хокеї. Останніми тижнями гра команди не була ідеальною, але головне в регулярному чемпіонаті – фінішувати на місцях вильоту, з чим гравці “Лавин” справляються на відмінно.

І в багатьох іграх вони із задоволенням вистрілюють. Минулого тижня їхня сила відчувалася в Далласі, який “Колорадо” обіграв 5:1, а також в Чикаго. На початку березня “Блекхоукс” грали в Іллінойсі, і “Колорадо” розгромили своїх суперників 5:0.

Порівнювати результати “Колорадо” і “Чикаго” не досить вдало. “Блекхокс” – команда, яка перебудовується, і саме тому вони повністю провалилися в другій половині сезону, коли багато команд переходять в режим плей-офф і підвищують рівень своєї гри. Вони програли шість поспіль і чотирнадцять з останніх п’ятнадцяти ігор. У багатьох моментах вони взагалі не вловлюють на льоду, про що свідчить їхній сумний рекорд 125:218.

На що ставити:

Востаннє, коли “Колорадо” і “Чикаго” грали між собою, перемогу здобули “Лавини”. Команда Натана Маккіннона, Мікки Рантанена та Кейла Макара в наступній грі намагатиметься переграти своїх суперників щонайменше в три шайби.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker