Коллінз Д. – Хаддад Майя Б.: 1

UAbookmaker
6 Липня, 2024
37 Погляди

Наш вибір: Коллінз Д. – Хаддад Майя Б.: 1

06.07.2024 14:00

Американка Даніель Коллінз завершує кар’єру цього року, і це рішення ніби звільнило її від усіх заборон. Вона грала на кортах у теніс свого життя, здобула багато перемог і титулів, а також є темною конячкою Вімблдону. Хоча на траві вона ніколи не виблискувала, а її найкращим результатом у Всеанглійському клубі досі був третій раунд, цього року вона націлилася на восьмий раунд. У своїх перших двох матчах вона не програла жодного сету, і тепер вона зіграє з бразильською тенісисткою Беатріс Хаддад Майо.

Минулого року ця тенісистка дійшла до восьми фіналів Вімблдону, і всі з нетерпінням чекали, як вона зіграє цього року. Але на траві вона грає не дуже добре. У Берліні вона вилетіла у першому раунді, у Бад-Хомбурзі – у восьмому, а на Вімблдоні їй трохи пощастило, оскільки Каміла Озоріо вибила її після трьох геймів у другому раунді. Крім того, Хаддад Май не була в хорошій формі протягом усього цього сезону і виграла лише 18 з 35 матчів.

На що ставити:

Коллінз відраховує останні тижні та місяці своєї кар’єри. Вона фантастично проводить час, і ви можете очікувати, що це проявиться зараз у Всеанглійському клубі. У суботу вона вперше вийде до півфіналу.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker