Кладно – Литвинов: більше 5,5 голів у матчі

UAbookmaker
27 Лютого, 2024
176 Погляди

Наша порада: Кладно – Литвинов: більше 5.5 голів у матчі

27.02.2024 18:00

Домашня команда Кладно втретє поспіль зіграє на виїзді. З такою впевненістю “лицарі” вийшли на недільний матч проти “Трінеца”. Доля гри вирішилася в першому періоді, який господарі несподівано виграли з рахунком 4:1. Кладно буде готуватися до шквалу, який буде чекати півтора місяці після закінчення регулярного чемпіонату. Кілька гравців повернулися з лікарняних та дисциплінарних покарань, тож “Лицарі” нарешті можуть зіграти повним складом з чотирьох чоловік.

Наразі “Литвинов” посідає п’яте місце, відстаючи на три очки від “Комети”, яка йде на четвертому місці. Після розгромної перемоги 7:4 у Чеських Будейовіцах “Верва” приймала вдома “Спарту”, яка посідає друге місце. Однак поєдинок склався зовсім не так, як хотілося б. Після впевненого першого періоду підопічні Карела Млейнека повністю випали з ролі, закинувши сім разів у другому і третьому періодах і поступившись 3:8. В останніх двох матчах суперники переграли “Литвинов” (20:48 і 24:41). Окрім дуже поганої гри в обороні, яка посідає друге місце за кількістю пропущених шайб у всьому турнірі після Кладно, обидва воротарі грають не дуже добре, що може стати великою проблемою в плей-офф.

На що ставити:

В останніх трьох матчах “Верви” було забито загалом 28 м’ячів. Навіть враховуючи, що Кладно може грати більш розкуто, ми обираємо ставку на більшу кількість забитих м’ячів.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker