Карлові Вари – Трінець: 2

UAbookmaker
22 Лютого, 2024
171 Погляди

Наші поради: Карлові Вари – Трінець: 2

23.02.2024 17:30

Господарі поля карловарська “Енергія” продовжує посідати дванадцяту і останню сходинку плей-офф. Наприкінці регулярного чемпіонату “Енергія” проводить зовсім не найкращий сезон, вигравши лише один з останніх восьми матчів, вдома проти “Млада Болеслава”. Західняки все ще мають проблеми в атаці, забивши лише чотири голи в останніх трьох турах. Останній з них був зіграний в Пардубіце, де вони поступилися 5:2. У другому періоді їм вдалося зрівняти рахунок, але “Динамо” заслужено вирішило долю гри, забивши три голи в заключному періоді.

Гості з Трінеца набрали чудову форму і виграли шість матчів поспіль. Таким чином вони забезпечили собі участь у чвертьфіналі плей-офф. Наразі “Сталевари” добре грають як у захисті, так і в нападі. В останніх шести матчах вони забили 30 голів і пропустили лише вісім разів. У цьому відношенні вони явно найкращі в усьому змаганні. В атаці найпродуктивнішою є трійця найрезультативніших сілезців – Мартін Ружичка, Андрій Нестрашил і Даніель Воженілек. Це тріо в останніх трьох турах набрало загалом 21 очко. В останній грі “Трінец” вдома обіграв “Літвінов” з рахунком 5:2. Долю поєдинку вирішили три шайби в більшості у виконанні “сталеливарників”. Підопічні Зденека Мотака в черговий раз продемонстрували переконливу гру, і супернику буде дуже складно перервати їхню переможну серію.

На що ставити:

“Трінец” зараз знаходиться в зовсім іншій ситуації, ніж господарі поля – “Енергія”. У квитку ми вибираємо перемогу гостьової команди. Команда Ocelar виграла свою останню гру на заході Чехії з рахунком 3:0.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker