Карлові Вари – Млада Болеслав: Кількість голів у грі/менше 5

UAbookmaker
20 Вересня, 2024
1 Погляди

Наш прогноз: Карлові Вари – Млада Болеслав: кількість голів у матчі/менше 5

20.09.2024 18:00

У другому турі Екстраліги між собою зіграють команди, яких за підсумками минулорічного регулярного чемпіонату розділяло лише сім очок, і навіть їхні дуелі завжди були рівними за складом.

У першому турі цьогорічних змагань господарі поля “Карлові Вари” розгромили “Чеське Будейовіце” з рахунком 3:0. Енергія провела зовсім не погану гру. Вони завдали 35 ударів по воротах, але, як і в минулому сезоні, західночехи були імпотентами в плані реалізації. Влітку у складі “Енергії” відбулися великі зміни: змінився тренерський штаб і майже половина складу. Ймовірно, пройде ще кілька ігор, перш ніж лінії вирівняються.

Гості з Млада-Болеслава, з іншого боку, впоралися з дебютною грою нового сезону. Хоча після першого періоду вони поступалися на дві шайби, вони явно були кращою командою і переломили хід гри. Починаючи з другого періоду, “Бруслари” почали вигравати особисті баталії, а їхній рух також значно покращився. Болеслав випустив Юліуса Юнттілу на заміну довгостроково травмованому Стіву Мозесу безпосередньо перед першою грою. Досвідчений форвард набрав 39 очок у вищому фінському чемпіонаті в минулому сезоні і повинен стати вагомим підсиленням для центральночеського нападу, який був найбільшою больовою точкою болеславської команди в минулому сезоні.

На що ставити:

У минулорічних чотирьох зустрічах в основний час було забито лише 13 голів. Спробуємо поставити на меншу кількість забитих м’ячів.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker