Карвіна – Вишков: Карвіна/менше 3.5 голів у грі

UAbookmaker
2 Червня, 2024
55 Погляди

Наш прогноз: Карвіна – Вишков: Карвіна/менше 3,5 голів у грі

02.06.2024 17:30

Вишков влаштував собі можливий притулок у першій лізі в Долічеку, але вони можуть бути “у своїй тарілці” і на півдні Моравії. У четвер “Карвіна” виграла 1:0 у Дрновіце, а “Вишков” не забив у третьому матчі, після того, як минулого року двічі залишився з порожніми руками проти “Зліна”. Тоді він програв 0:1 в Баті, домашній матч-реванш завершився 0:0.

Не те, щоб у претендента на другу лігу не було шансів, але сілезці чинили жорсткий опір, особливо в першому таймі. Вони, безумовно, показали кращу гру, ніж наприкінці чемпіонату, коли в останніх п’яти турах здобули лише одне очко. Карвіна поступово нарощувала свою гру, контролювала останні півгодини і не давала Вишкову нічого зробити. Більше того, команда закінчувала матч удесятьох після того, як Аміду Діалло був замінений і отримав травму. У переможених вже не вистачало ключового півзахисника Сантьяго Енеме, який розірвав м’яз перед матчем.

Наставник “Карвіни” Марек Бєлан дозволив собі розкіш залишити на лаві запасних словацького форварда Регалі, явно бажаючи розподілити сили і вже думаючи про домашній матч-реванш, де його команда буде грати активніше з метою вирішити все якомога швидше, щоб не нервувати до кінця.

На що ставити:

Стерильність Вишкова в атаці продовжиться, Карвіна виграє домашній матч-реванш, максимум – три голи в матчі.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker