Кальярі – Верона: 1

UAbookmaker
1 Квітня, 2024
174 Погляди

Наші чайові: Кальярі – Верона: 1

01.04.2024 15:00

Кальярі, який бореться за порятунок, перед національною перервою програв 0:1 в Монці, але зумів втримати дистанцію від зони вильоту завдяки нерішучості інших. На два очки випереджає зону вильоту і “Верона”, яка востаннє програла вдома “Мілану” з рахунком 1:3.

Кальярі повертається додому, де в останній зустрічі обіграв Салернітану 4:2, вигравши п’яту з 10 попередніх домашніх зустрічей (5-3-2). Від виступу сардинців вдома на острові залежатиме їхній остаточний порятунок, а протистояння з Вероною буде одним з ключових. А “Кальярі” дуже добре виступив вдома проти інших конкурентів за виживання, перемігши “Салернітану”, “Сассуоло” та “Фрозіноне” і зігравши внічию з “Удінезе” та “Емполі”.

Верона вийшла на перше місце минулого туру, перемігши Лечче 1:0, але в іншому вони не є фаворитами господарів – вони здобули лише дев’ять очок на виїзді в цьому сезоні (2-3-10). До перемоги над Лечче гості програли п’ять з шести своїх виїзних матчів (0-1-5) і не забили в трьох з них.

На що ставити:

Наприкінці лютого “Кальярі” пережив цікавий поворот, коли команда зібралася з силами і почала демонструвати несподівано хороші результати. До того ж, перерва у збірній допоможе укомплектувати склад (особливо гравцями атаки), а “Россоблу” підтвердить свою внутрішню спеціалізацію.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker