Збройовка Брно – Табор: кожна команда забила по голу/ООН

UAbookmaker
8 Березня, 2024
147 Погляди

Наша порада: Збройовка Брно – Таборсько: кожна команда заб’є/УН

09.03.2024 18:00

Третє місце загородження буде розіграно в суботу ввечері на Србській вулиці, яку несподівано утримує Табор з перевагою в одне очко перед матчем.

Збройовка буде долати найсильнішу оборону конкурентів, Їгочеші були єдиною командою, яка опустила середній показник пропущених м’ячів нижче одного, вони зберегли свій дев’ятий нуль у сезоні у весняному домашньому матчі проти Хрудіма, але нічия 0:0 їх не надто задовольнила. Справа в тому, що “Табор” не мав свого найкращого бомбардира осені Дордіча, а також ще двох гравців, які повернулися до гри в Брно.

Південно-моравський мегаполіс знову був зайнятий на цьому тижні, коли стало відомо, що продаж акцій клубу, оголошений минулого року з великою помпою, знову пішов нанівець, і тому власником залишається власник, ненависний фанатам Вацлав Бартонек. Тим часом команда втратила чергові цінні очки, поступившись “Дуклі” (3:3). Перед грою в Юлішцях він міг би змиритися і з нічиєю, але коли ти поступаєшся втричі, то логічно злишся. Як би там не було, позитивним було те, що Збройовка забила навіть без відсутнього каноніра Ржезнічека.

На що ставити:

Брно бореться за перемогу в Сербії (3-1-4), і ставити на домашню перемогу за низьким коефіцієнтом – програшна справа. З поверненням найкращих бомбардирів, вам краще спробувати, щоб обидві команди забили – це траплялося чотири рази в п’яти взаємних матчах другої ліги.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker