Емполі – Наполі: 2

UAbookmaker
20 Жовтня, 2024
11 Погляди

Наші поради: Емполі – Наполі: 2

20.10.2024 12:30

“Емполі” зазнав першої поразки в чемпіонаті, поступившись “Лаціо” з рахунком 1:2. Наполі, з іншого боку, підтвердив свою роль фаворита, перемігши вдома Комо 3:1 і закріпивши своє лідерство.

Емполі став несподіванкою сезону, не програвши жодного разу до останнього туру. Однак, подивившись на його рекорд (6-4) і єдину перемогу в попередніх п’яти матчах (1-3-1), можна припустити, що для тосканців тепер почнуться важкі часи. Ми легко могли б побачити інший Лечче, який також дуже добре розпочав минулий рік, але з середини жовтня почав програвати із залізною регулярністю.

Неаполь переживає ренесанс. Після трагічного минулорічного захисту титулу Антоніо Конте зумів зібрати команду разом, і результати не змусили себе довго чекати. Ромелу Лукаку, який просто сяє під керівництвом цього тренера, забив свій четвертий гол у ворота “Комо” і додав дві гольові передачі. Наполі також дуже небезпечний наприкінці гри, забивши п’ять голів за останні 15 хвилин.

На що ставити:

Команда, що лідирує в таблиці, не буде соромитися в Емполі. Антоніо Конте та його команда виграли п’ять з семи матчів (5-1-1), і неаполітанці вже роблять неприхований замах на чемпіонство. Можливо, останніми роками “Неаполь” не дуже добре грав проти “Емполі”, але цього року команда на виїзді виглядає зовсім інакше. Більше того, господарі вже втратили свою безпрограшну серію, і тепер вони підуть на спад.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker