Едмонтон – Флорида: переможець до рішення – 2

UAbookmaker
13 Червня, 2024
47 Погляди

Наш вибір: Едмонтон – Флорида: переможець приймає рішення – 2

14.06.2024 02:07

Фінальна серія явно складається на користь “Флориди”, яка виграла обидва матчі вдома і веде з рахунком 2:0.

У цих іграх “Флорида” продемонструвала чудову гру в захисті, пропустивши лише один гол за 120 хвилин від однієї з найбільш атакуючих команд змагань. Це підтверджує, що “Пантери” мають кращого воротаря, а команда може краще захищатися як єдине ціле. У Флориді можна побачити, як команді допомагає той факт, що вона грала у фіналі минулого року, команда сфокусована і рішуча, команда уникає непотрібних помилок.

Едмонтон, з іншого боку, протистоїть супернику, чий хокей їм не до вподоби, не випадково вони програли Флориді чотири рази в цьому сезоні, і вони борються в кінцівці з сильним суперником. Навіть найбільші зірки на чолі з Мак Девідом не можуть завестися, що забирає у команди віру в успіх. Лише п’ять разів в історії НХЛ клуб зміг переломити серію за вищезгаданих 0-2, тому невпевненість у головах гравців “Едмонтона” цілком зрозуміла.

Дві попередні гри були дуже дієтичними на голи, сьогодні “нафтовикам” доведеться ризикувати і шайб може посипатися більше, ніж у попередніх дуелях. Господарі вже давно мають якісну гру в більшості, цього разу вони дадуть кілька гольових моментів Бобровському, але це може нічого не означати для кінцевого результату.

На що ставити:

Взаємні дуелі явно говорять на користь Флориди, гості перебувають у кращому психологічному стані після того, як повели в серії 2-0. Цього разу “Пантери” не змінять свого стилю гри і втретє переможуть господарів. Більш безпечний варіант – поставити на двійку до рішення, включаючи овертайм.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker