Едмонтон – Лос-Анджелес: 1

UAbookmaker
2 Травня, 2024
66 Погляди

Наш вибір: Едмонтон – Лос-Анджелес: 1

02.05.2024 04:07

Пора. Едмонтон повинен закрити цю серію сьогодні ввечері. Вони ведуть у серії 3-1. Поки що він показав, що все працює так, як треба. Зірки просто фантастичні – Коннор МакДевід є найрезультативнішим гравцем з 10 очками. Зак Хайман забив вже 6 шайб. Нафтовики грають у більшості, їхній показник успішності становить 53 відсотки. Воротар Стюарт Скіннер чудовий, і в минулій грі він відіграв, відбивши 33 кидки, а Едмонтон виграв з нехарактерним для себе рахунком 1:0. Допоміжні гравці, такі як Евандер Кейн і Ділан Голловей, також додали свою лепту.

З іншого боку, у “Королів” є проблема. Їхні зірки повинні бути чудовими в кожній грі, і поки що це не так, за винятком останнього гравця. Анже Копітар і Дрю Доті мають величезний досвід, і хоча вони добре грають у цій серії, вони виходять з відвертої битви за зоряну силу переможеними. Сила команди в меншості, її перевага, поки що недостатня, щоб відповідати блискучим ідеям Леона Дрейзайта, Коннора Макдевіда та кидкам Евана Бушарда. Найкращим гравцем “Королів” наразі є 21-річний Квінтон Байфілд, а це вже про щось говорить. “Кінгз” – команда, побудована на силі та хорошому захисті, але саме тут вони зазнають найбільших невдач.

На що ставити:

Едмонтон двічі виграв на виїзді і везе додому комфортну перевагу в серії 3-1. Помаранчеве пекло вирветься на свободу, і “Ойлерз” цілком можуть розгромити “Кінгз” у першому періоді. Ставте на перемогу господарів.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker