Дортмунд – Хайденхайм: Фора Дортмунда -1.5

UAbookmaker
12 Вересня, 2024
11 Погляди

Наша порада: Дортмунд – Хайденхайм: Фора Дортмунда -1.5

13.09.2024 20:30

Дортмундська “Боруссія” та “Хайденхайм” залишаються непереможними на старті сезону. Однак, якщо БВБ перед національною перервою зіграла внічию в Бремені, то 100-відсоткові гості утримують лідерство 1. Бундесліга.

Дортмунд володів більшою частиною гри на “Везерштадіоні”, але не зміг забити бажаний гол і був змушений задовольнитися очком після нічиєї 0:0. Новий менеджер Нурі Сахін може втішитися тим, що вестфальці не забивали в перших двох турах, чого вони не робили з 2017/18 року, коли вони зберегли чистий аркуш у своїх перших п’яти матчах чемпіонату. БВБ намагатиметься розвинути свою попередню перемогу над “Айнтрахтом” (2:0) на домашньому стадіоні, а загалом на “Сигнал Ідуна Парк” вони вже тричі поспіль забивали на своєму полі.

Минулого туру “Хайденхайм” виграв 4:0 у “Аугсбурга” після двох голів в обох таймах і підтвердив свій чудовий початок сезону, домінуючи у всіх п’яти матчах змагань! Підопічні тренера Франка Шмідта зараз стикаються з дуже складним періодом, оскільки вони пройшли кваліфікацію до Ліги Конференцій, окрім внутрішніх змагань. Три з п’яти перемог у сезоні “Баден-Вюртемберг” здобув на полі суперника і їде до Дортмунда, знаючи, що не програє вже п’ять матчів поспіль на виїзді (2-3-0).

На що ставити:

Рік тому у Вестфалії команда гостей поступалася на два м’ячі після чверті години, але не здалася і завдяки двом голам у заключні 30 хвилин вирвала очко за нічиєї 2:2. Дортмундці, однак, виправдали свою позицію фаворита і цього разу здобули перемогу.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker