Дортмунд – ПСЖ: переможець ПСЖ

UAbookmaker
1 Травня, 2024
63 Погляди

Наші поради: Дортмунд – ПСЖ: переможець ПСЖ

01.05.2024 21:00

З усіх суперників, з якими Дортмунд зіткнувся в цьогорічній Лізі чемпіонів, найбільше проблем виникло з півфінальним суперником. Парижани виграли стартовий матч групового етапу вдома з рахунком 2:0, а потім вирвали вкрай необхідну для Дортмунда нічию 1:1 у фінальному поєдинку, який проходив на вістрі кваліфікації.

Дортмундці домінували в групі смерті, випередивши ПСЖ, що дало їм домашню перевагу в обох раундах плей-офф, якою вони безрезультатно скористалися. Вони перемогли ПСВ 2:0 після нічиєї 1:1 в Ейндховені, стерли поразку від Мадрида 1:2 у чвертьфіналі і вибили Атлетіко 4:2 після серії пенальті. Тепер він буде в іншій ситуації, він не може чекати, і йому потрібно створити якомога більший відрив перед поїздкою до Франції.

Чотири роки тому переваги “Боруссії” в один м’яч у домашньому матчі (2:1) не вистачило для перемоги у восьмому фіналі, парижани виграли матч-реванш 2:0 і вийшли у фінал у ковиді, де поступилися “Баварії”. Той самий склад у фіналі може повторитися і цього року. Для Кіліана Мбаппе це останній шанс виграти омріяний трофей для ПСЖ перед очікуваним переходом до мадридського “Реалу”. Хоча Луїс Енріке більше не розраховує на примхливого нападника в Лізі 1, він все ще незамінний у Лізі чемпіонів. З вісьмома забитими м’ячами він є найкращим бомбардиром змагань, два голи у чвертьфінальному матчі-реванші в Барселоні дозволили йому подолати позначку в 15 голів у плей-офф, і його випереджає лише Кріштіану Роналду.

Як би там не було, ПСЖ перебуває на дуже хорошому місці. Вони достроково завоювали титул чемпіона Франції, пославши чіткий сигнал усім своїм суперникам суверенною перемогою в Барселоні з рахунком 4:1. Захисту БВБ буде важко зловити не лише Мбаппе, але й Барсу та Дембеле, які затьмарили гру Мбаппе в Барселоні. Поразка 1:4 у Лейпцигу на вихідних, після якої Дортмунд на 90% вилетів з Ліги чемпіонів, стала важким ударом напередодні матчу в середу проти ПСЖ.

На що ставити:

Поточна форма говорить на користь парижан, які відчувають, що у них є шанс виграти найцінніший клубний трофей цього року. Перемога в Дортмунді дасть їм змогу повернутися до лондонського фіналу.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker