Донецький “Шахтар” – “Аталанта”: поразка донецького “Шахтаря

UAbookmaker
2 Жовтня, 2024
3 Погляди

Наша порада: Шахтар – Аталанта.

02.10.2024 18:45

Від футболістів “Аталанти” в новому сезоні очікували великих звершень. Четверта команда Серії А сезону 2023/24 є чинним чемпіоном Ліги Європи і, коротше кажучи, клубом, від якого очікували, що на початку сезону 2024/25 він буде боротися за перше місце у внутрішньому чемпіонаті. Хоча гравці італійського клубу можуть бути задоволені своїм виходом у Лігу чемпіонів, зігравши вдома внічию з “Арсеналом”, існує величезне незадоволення їхніми результатами в Серії А.

У шести матчах “Аталанта” виграла лише дві гри, один раз зіграла внічию і тричі програла. Вони знаходяться лише на дванадцятому місці, що цілком незадовільно для керівництва команди. У матчі Ліги чемпіонів проти наполегливого донецького “Шахтаря” на них чекає не найприємніша зустріч.

Для “Шахтаря” це буде другий матч проти італійського суперника. У першому турі ЛЧ український клуб зіграв безгольову нічию з “Болоньєю”, що додало йому впевненості у власних силах. Вона чітко показала, що після шести вильотів на групових стадіях українці хотіли б атакувати стадію плей-офф цього року завдяки новому формату. Єдиним недоліком виступу донеччан є те, що вони посідають четверте місце в українському вищому дивізіоні після семи ігор з показником 4-1-2.

На що ставити:

“Аталанта” перебуває зовсім не в найкращій формі, чим “Шахтар” повинен скористатися в німецькому Гельзенкірхені, де відбудеться цей матч. На своєму полі “гірники” не програють і піднесуть італійцям неприємний сюрприз.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker