Детройт – Нью-Йорк Айлендерс: 1

UAbookmaker
21 Березня, 2024
176 Погляди

Наш вибір: Детройт – Нью-Йорк Айлендерс: 1

22.03.2024 00:07

Сьогодні Детройт зустрічає капітана з розпростертими обіймами. І, цілком можливо, можна сказати, рятівника. Ділан Ларкін сьогодні повернеться до складу після восьми ігор, і кращої новини для “Детройта” годі й шукати. Без нього гра “Червоних крил” повністю розвалилася, команда програла п’ять матчів і лише наприкінці минулого тижня почала трохи приходити до тями, коли обіграла прямого конкурента “Баффало” 4:1 і минулого разу в овертаймі здолала “Коламбус” (але тим часом в суботу програла “Піттсбургу” 3:6).

До травми Ларкіна “Червоні крила” зарекомендували себе як майже впевненого суперника, вигравши шість матчів поспіль, але завойовані позиції почали руйнуватися з відсутністю капітана. Сьогодні ввечері на “Літл Сізерс Арені” “Червоні крила” приймають “Айлендерс”, які останнім часом є їхньою точною копією. Команда тренера Патріка Роя також прямувала до плей-офф після дуже пристойної п’ятиматчевої переможної серії, але несподівано змінила її нинішньою п’ятиматчевою програшною серією.

Вони будуть відчайдушною командою, але зараз вони майже нічого не роблять. Гра в більшості та меншості не спрацьовує, за останні вісім днів у них лише 5,3 відсотка влучних кидків, і їх переграють у всіх ігрових ситуаціях. Детройт також не є абсолютним домінантом, але в останніх чотирьох іграх вони реалізували 11% кидків, а гра в більшості спрацювала трохи краще (27%). Однак фактором Х є повернення капітана Ділана Ларкіна, який є центральним елементом нападу і, безсумнівно, повернеться на своє місце першого центрального захисника.

На що ставити: Детройт останнім часом набирає обертів і знає, що настав час рятувати сезон. Сьогодні вони вийдуть у складі зі своїм головним лідером і повинні переграти безглуздих “Айлендерс”.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker