Гіоргі Ч. – Носкова Л.: Носкова і понад 17,5 геймів

UAbookmaker
9 Березня, 2024
174 Погляди

Наш вибір: Гіоргі К. – Носкова Л.: Носкова і більше 17,5 геймів

09.03.2024 01:05

Лінда Носкова вийде на престижний турнір WTA 1000 в Індіан-Веллсі, США, з матчу другого кола. Її суперницею буде Каміла Джорджі з Італії.

Носкова посіяна на турнірі під 26-м номером, тому їй випала перепустка в першому раунді. У рейтингу 19-річна чешка наразі лише на одну позицію відстає від свого найкращого місця – 29-ї. Вона розпочала сезон з півфіналу турніру в Брісбені. На Відкритому чемпіонаті Австралії вона здобула перемогу над першою ракеткою світу, полячкою Швятек, і зіграла у чвертьфіналі турніру Великого шолома. Востаннє уродженка Всетіна доходила до восьмого кола в Досі, де в середині лютого програла в трьох сетах своїй висхідній співвітчизниці Кароліні Плішковій.

Гіоргі – колишня 26-та ракетка світу, але зараз вона посідає 106-те місце і в основному збирає поразки. В Індіан-Веллсі вона перервала довгу серію з чотирьох невдач поспіль, перемігши в першому колі втомлену британку Боултер, яка приїхала на турнір свіжою чемпіонкою з Сан-Дієго, з рахунком 6:3 і 6:2. 32-річна італійка пройшла найдалі в каліфорнійській пустелі у своєму дебютному турнірі в 2014 році. Тоді вона грала у восьмому колі, але з тих пір жодного разу не проходила далі другого раунду.

На що ставити:

Носкова зіграє свій перший змагальний матч через три тижні, тому цілком можливо, що їй знадобиться деякий час, щоб повернутися до свого оптимального темпу. Але вона справедливо вважається великою фавориткою проти невпевненої суперниці, яка здатна допустити величезну кількість невимушених помилок. Враховуючи вищесказане, вона рекомендує поєднати поради Носкової щодо просування і принаймні 18 зіграних партій, щоб отримати набагато цікавіші шанси.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker