Грузія – Чехія: кожна команда заб’є – ТАК

UAbookmaker
3 Вересня, 2024
8 Погляди

Наша порада: Грузія – Чехія: кожна команда заб’є – ТАК

07.09.2024 18:00

Збірна Чехії проведе свій перший матч після чемпіонату Європи, який завершився невдачею. Тренер Іван Гашек та його підопічні зустрінуться зі “старим другом” з чемпіонату Європи, збірною Грузії. У Німеччині матч завершився внічию 1:1, хоча Чехія була активнішою і кращою командою.

Цього разу, однак, суперник набереться сил, команда має впевненість у домашніх стінах і може розраховувати на чудову підтримку вболівальників. У складі команди не бракує головних зірок на чолі з Кварацхелією, Мікаутадзом та Мамардашвілі. Грузія – досить читабельний суперник, після отримання м’яча вони одразу йдуть до воріт суперника і не збираються змінювати свій стиль, з яким вони святкували успіх на Євро. З іншого боку, всі знають, як грає Грузія, проте господарям вдалося забити п’ять разів поспіль, в тому числі таким суперникам, як Іспанія та Португалія.

У збірної Чехії заявлено кілька новачків, але шанс потрапити до стартового складу має лише Райнс, все ж таки конкуренція на позиції лівого півзахисника не така вже й велика. У будь-якому випадку, жодних експериментів на порядку денному немає, тренер Гашек грає на довіру керівництва, ЗМІ та футбольної громадськості, а це означає, що він виставить найсильніший можливий склад. Соучек, Шик, Провод, Гложек або Крейчі не повинні бути відсутніми, в той час як воротарська позиція номер один дістанеться Коваржу.

Омолоджений склад додасть у швидкості, водночас він має бути дуже пристойним у плані конкуренції, великою зброєю залишаються стандартні ситуації, коли щонайменше п’ятеро гравців мають кращу гру головою (Вітік, Крейчі, Гранац, Шик, Соучек). Останнім часом додалася бігова готовність та інтенсивність, яка також зростає в чеських клубах.

На що ставити:

Обидві команди мають свою зброю, яка здатна вплинути на результат в ендшпілі. Чехія була кращою командою на Євро кілька місяців тому, але вдома Грузія набереться сил в атаці. Обидві команди заб’ють у цій грі. За господарів поля заб’є Кварацхелія, а за гостей – Крейчі, який не так багато грав у Жироні.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker