Гранада – Валенсія: менше 2,5 голів за матч

UAbookmaker
24 Лютого, 2024
175 Погляди

Наш прогноз: Гранада – Валенсія: менше 2.5 голів

24.02.2024 14:00

Гранада приймала Альмерію в останньому турі в протистоянні двох найгірших команд ліги, і це була нічия 1:1. Це була третя нічия “Гранади” поспіль, раніше вона зіграла внічию 3:3 з “Барселоною” та 1:1 з “Лас-Пальмасом”. Однак господарі поля чекають на перемогу вже шість турів (0-3-3), через що досі не можуть вирватися із зони вильоту. За шість очок до порятунку перед 26-м туром “Гранада” відстає від “Барселони”.

Настрій у Валенсії набагато веселіший. На відміну від минулого сезону, “кажанам” не загрожує боротьба за виліт, а навпаки, “Валенсія” може навіть сподіватися на фініш у кубку. Від восьмого місця вони відстають від ТОП-6 на чотири очки. Однак “Валенсія” не змогла забити жодного гола в останніх двох турах (Лас-Пальмас 0:2, Севілья 0:0), а в попередніх шести матчах відзначилася лише чотири рази. Господарі також були не надто результативними в попередніх шести матчах, а оскільки три з п’яти голів були забиті в одній грі проти “Барселони”, то в суботу на “Лос Карменес” голів не буде.

На що ставити?

Перша зустріч цього сезону завершилася мінімальною перемогою “Валенсії” (1:0), і матч-реванш, швидше за все, буде досить бідним на голи. Хорошим варіантом може стати ставка на тотал менше.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker