Градець Кралове – Пардубіце: голи Пардубіце у більшості +0,5

UAbookmaker
20 Березня, 2024
176 Погляди

Наш прогноз: Градець Кралове – Пардубіце: перемога Пардубіце в більшості +0,5

20.03.2024 18:00

Серія між “Градецем” і “Пардубіце” поки що дуже фізична. Це пов’язано з великою кількістю єдиноборств на межі правил і великою кількістю вилучень. Обидві команди грають досить багато в більшості, чим вони змогли скористатися в перших двох матчах.

Серія переїхала до Градець-Кралове, де господарям вдалося перемогти “Пардубіце” в третій грі після серії булітів, але цього разу жоден з булітів не був реалізований. Втім, це неправда, що не було жодної гри у більшості і не було багато шансів скористатися перевагою у більшості, все навпаки. Просто цього разу шайба не впала, що стало певною несподіванкою після результатів перших двох ігор.

Якщо порівняти якість обох команд, то немає сумнівів, що “Пардубіце” має команду, повну солідних бомбардирів на папері. Навряд чи повториться ситуація з гри у вівторок, коли “Маунтфілд” зміг захистити атакувальну міць “Пардубіце” і пропустити лише один гол з 32 ударів.

На що ставити:

У четвертому чвертьфіналі буде багато єдиноборств, багато кидків і цього разу ще більше шайб. У вівторок гості мали п’ять більшості, в тому числі один відрізок з майже чотирихвилинною чисельною перевагою поспіль. Вони нею не скористалися і в підсумку програли. Якщо вони хочуть поїхати в Пардубіце з рахунком 3:1, силові прийоми – це спосіб зробити це.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker