Гр.Кралове – Мл.Болеслав: подвійний шанс 0-0

UAbookmaker
4 Серпня, 2024
22 Погляди

Наші поради: Hr.Králové – Ml.Boleslav: подвійний шанс 0-0

04.08.2024 17:00

У той час як “Банік” отримав додатковий вихідний від ЛФА після четвергового кубкового матчу-реваншу у Вірменії, “Млада Болеслав” не так пощастило, і після четвергової гри в Литві їм доведеться зіграти в неділю в Градец-Кралове. Саме перемога у матчі-відповіді забезпечила центральночехам десятий ювілейний сезон у єврокубках.

Болеслав без особливих проблем вийшов до Ліги Конференцій, двічі перегравши “Трансінвест” (2:0, 1:0 вдома), і в третьому раунді зустрінеться з ізраїльською “Беер-Шевою”. Команда Голубека втретє поспіль зберегла нульову нічию, а після невдачі з двома вилученнями в Яблонці (0:2) одразу ж взяла себе в руки.

Але питання в тому, як вплине на команду гра в четвер на важкому штучному газоні у Вільнюсі, особливо переїзд. Склад “Болеслава” не такий якісний, як у “Спарти”, “Славії” чи “Пльзеня”.

Градець поки що не виправдовує очікувань, після весняного розгону “Вотрос” заїкається і гра не дуже хороша. З максимальною допомогою удачі вони обіграли вдома Тепліце 1:0 з голом на останній хвилині, забитим стоппером Спачілом, а потім програли лише 0:1 у Пльзені, але знову не змогли переграти суперника. За станом здоров’я у команді відсутні досвідчені гравці Крейчі, Влканова, Піларж, які повинні були б змінити гру в нападі. Наразі Градецький грає мляво, без іскри.

На що ставити:

Складний поєдинок для вибору. Градець не в формі, у гостей позаду виїзд до Литви в четвер. Ймовірна нічия в перерві, або подвійний шанс наприкінці. Можна чекати карток, “Вотроці” продовжують тенденцію однієї з найжорстокіших команд у змаганнях – за два тури вони вже зібрали десять жовтих карток, вдвічі більше, ніж друга команда, що йде позаду.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker