Вімблдон М – загальне місце: Алькарас С.

UAbookmaker
26 Червня, 2024
45 Погляди

Наш вибір: Вімблдон М – загальний підсумок.

01.07.2024 13:10

Вімблдон-2024 без Джоковича та Надаля

Цьогорічний Вімблдон, ймовірно, ознаменується відсутністю Новака Джоковича. Сербська легенда світового тенісу отримав травму на Відкритому чемпіонаті Франції і був змушений перенести операцію. Семиразовий переможець все одно буде сумувати за вболівальниками, в той час як для інших зросла ймовірність абсолютного чемпіонства.

Схожу з Джокером стратегію взяв на озброєння іспанський тенісистl Рафаель Надаль (він жадає олімпійської медалі), тож лондонська публіка, ймовірно, вперше за багато років не побачить жодного з легендарної пари. Дворазовий чемпіон також має проблеми зі здоров’ям Енді Маррейякий знявся з турніру в лондонському клубі Queens Club, гегемонів останніх років в Лондоні цього року буде дуже не вистачати, навіть якщо Джокович і Маррей сподіваються до останнього моменту.

Грішник номер один тенісу на Вімблдоні

Це відкриває простір для нового покоління гравців, які поступово перебирають кермо влади у світовому тенісі. Першу позицію в рейтингу наразі посідають Янник Сіннер. Італійський тенісист є надзвичайно різностороннім гравцем, але, зрештою, до минулого року він не досягав значних успіхів на траві, а цього року він також може боротися з фахівцями. Це показав, наприклад, Галле, де він боровся з Таллоном Грікспуром, а загалом на турнірі зіграв сім тай-брейків.

Грішник номер один на Вімблдоні Алькарас – головний фаворит Вімблдону

Найбільший фаворит на загальний титул за версією коефіцієнт ще один із супер-талантів, Карлос Алькарасчинний чемпіон минулорічного тріумфу. Цього року молодий іспанець перебуває у чудовій формі, що він підтвердив кілька тижнів тому, коли зумів виграти Rolland Garos у Парижі. Алькарас має чудові фізичні дані та силу удару, він також дорослішає розумово і є надзвичайно сильним гравцем для свого віку.

Чи є у Берреттінні шанс у Лондоні?

Маттео Берреттіні ще одне ім’я, з яким слід рахуватися цього року. Кремезний італійський тенісист завжди чудово грає на траві, і цього року він вже довів це своїм фінальним виступом у Штутгарті, Німеччина. Крім того, Берреттіні має великий апетит до гри, він розпочав сезон лише в березні через травму, тому він не такий виснажений, як інші тенісисти на траві. Він вже був у фіналі Вімблдону в 2021 році, тому ярлик “темної конячки” турніру абсолютно виправданий.

40 матчів, виграних на траві старійшиною тенісного корту Олександр Звєрєв. Також німецький тенісист має чудові параметри для трави, стратегія подачі волейболу на зеленому покритті все ще працює, хоча трава вже повільніша, ніж у минулому. Наразі Звєрєв є четвертою ракеткою світу і в Галле він підтвердив, що буде мучити своїх суперників на улюбленому покритті.

Що буде робити Звєрєв на траві?

Тенісист виграв 40 матчів на траві Олександр Звєрєв. Також німецький тенісист має чудові параметри для трави, стратегія подачі волейболу на зеленому покритті все ще працює, хоча трава вже повільніша, ніж у минулому. Наразі Звєрєв є четвертою ракеткою світу і в Галле він підтвердив, що буде мучити своїх суперників на улюбленому покритті.

Як Медведєв виступить на Вімблдоні?

Щоб не забули Данііла Медведєваще один довгограй, який багато грає на траві. Його неортодоксальний стиль гри продовжує турбувати багатьох суперників, але з Алькарас має від’ємне сальдо (2:4) і з Грішник програв п’ять останніх поєдинків поспіль, що є обмежуючим фактором у його прагненні до загальної перемоги.


На що ставити:

Цьогорічна форма, минулорічна перемога на Вімблдоні та відсутність великих конкурентів підштовхує Алькарасе на позицію найбільшого фаворита, яку він має підтвердити на третьому турнірі Великого шолома сезону.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker