Вільярреал – Атл. Мадрид. Мадрид

UAbookmaker
19 Серпня, 2024
16 Погляди

Наші чайові: Вільярреал – Атл. Мадрид. Мадрид

19.08.2024 21:30

Якби Дієго Сімеоне мав у своєму розпорядженні повний сезон, ще жодного разу під його керівництвом (він прийшов до команди в грудні 2011 року) “Атлетіко” не фінішував гірше третього місця. Аж до минулого сезону, коли “Жирона”, окрім обов’язкових суперників “Реала” та “Барселони”, випередила його і “атлети” змушені були задовольнитися четвертим місцем. Нічого подібного вони не захочуть допустити і в новому розіграші. Саме тому приїхали іспанський легіонер “Ле Норман”, норвезький плеймейкер Александр Сьорлот або найдорожче з підкріплень – Хуліан Альварес з “Манчестер Сіті”. Це повинно зробити “Атлетіко” сильнішим у майбутньому сезоні, що вони захочуть підтвердити в першому турі на гарячому полі “Вільярреалу”.

Минулого сезону “жовті” не дуже вдало стартували, і хоча їхній старий тренер Марселіно зробив усе можливе, “Вільярреал” більше не зміг піднятися на кубкові позиції. Вони фінішували восьмими, тож цього сезону зосередяться лише на чемпіонаті та внутрішньому кубку. Це залишить більше часу для консолідації оборони, яка пропустила 65 голів у попередньому сезоні (третій найгірший захист у лізі). Серлот (23 голи, другий найкращий бомбардир ліги) був силою нападу, але влітку він перейшов з “Вільярреалу” до “Атлетіко” і дуже швидко повернеться на свою попередню позицію. Тож це питання, хто заповнить діру, залишену норвезьким нападником, і, можливо, як швидко.

На що ставити:

Враховуючи результати минулого сезону та літню роботу на трансферному ринку, “Атлетіко” виглядає краще. Однак у попередньому сезоні “Атлетіко” зазнав вісім поразок на виїзді, тому, можливо, буде безпечніше зробити ставку на другий номер у підстановці “матч без нічиєї”.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker