Вондроусова М. – Потапова А.: Вондроусова М. -2,5 гейми

UAbookmaker
18 Квітня, 2024
170 Погляди

Наша порада: Вондроусова М. – Потапова А.: Вондроусова М. -2,5 гейми

18.04.2024 14:00

Маркета Вондроушова у своєму першому матчі після більш ніж місячної перерви продемонструвала чудовий виступ у німецькому Штутгарті, перемігши хорватку Донну Векічову з рахунком 6:4, 6:3. У матчі вона двічі програвала свою подачу, але у матчі-відповіді продемонструвала свої чудові якості і поставила Векічову під постійний тиск. Вона змогла реалізувати чотири з восьми брейк-пойнтів і вийшла до восьми фіналів.

Вона зіграє з Анастасією Потаповою, яка у першому раунді у трьох сетах перемогла свою співвітчизницю Людмилу Самсонову. Це була її перша перемога після двох поразок на великих турнірах в Індіан-Уеллсі та Маямі.

Двадцятичотирирічна Вондроусова дуже добре знає свою майбутню суперницю по тенісним кортам. Вона зустрічалася з нею чотири рази і тричі зуміла перемогти. Востаннє це було влітку минулого року в Цинциннаті, де вона перемогла з рахунком 6:4, 6:2. На користь Вондроушової грає і покриття, адже вона виросла на ґрунті і може вважатися фахівцем на цьому покритті, адже в її кар’єрі 91 перемога і лише 35 поразок.

На що ставити:

Маркета Вондроушова має ідеальну можливість дійти до чвертьфіналу на турнірі найвищого рангу в Штутгарті. Вона може зіграти проти Потапової, вона краще грає на ґрунті, ніж її опонентка, і її форма дуже хороша після більш ніж місячної перерви. Рекомендується додати невеликий гандикап.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker