Вондроусова М. – Масарова Р.: Вондроусова М. -5,5 геймів

UAbookmaker
16 Червня, 2024
13 Погляди

Наша порада: Вондроусова М. – Масарова Р.: Вондроусова М. -5,5 геймів

17.06.2024 13:30

Маркета Вондроушова дуже впевнено виступила на Roland Garros у Парижі, де дійшла до чвертьфіналу ґрунтового турніру Великого шолома. Там її зупинила перша ракетка світу і тепер уже чотириразова чемпіонка Парижа Іга Швятек.

Після короткого відпочинку чеська тенісистка повертається на корт і вступає в трав’яну частину сезону, яка принесла їй стільки радості в минулому році. Вона провела десять матчів, виграла дев’ять з них і стала сенсаційною чемпіонкою Вімблдону. Тож їй точно є від чого відштовхуватися у 2024 році.

У першому раунді турніру WTA 500 у Берліні, Німеччина, Вондроусова зіграє з іспанкою Ребеккою Масаровою. Вона вже двічі зустрічалася з нею, перемігши 6-1, 6-1 у Лінці та 6-1, 6-3 цього року на Ролан Гаррос. Єдина перевага Масарової полягає в тому, що вона вже грала турнір в Хертогенбосі в цьому сезоні і успішно пройшла кваліфікацію на вихідних. Тож у неї все зіграно.

На що ставити:

Друга ракетка світу – явний аутсайдер у цьому протистоянні. Хоча Вондроусова не є повноцінним гравцем на траві, її якості значно переважають можливості Масар. Більш того, вона може її переграти. Очевидно, що це ставка на гандикап.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker