Власім – Оломоуц Б: переможець без нічиєї – Оломоуц Б

UAbookmaker
8 Травня, 2024
14 Погляди

Наша порада: Власім – Оломоуц Б: переможець без нічиєї – Оломоуц Б

08.05.2024 18:00

У той час як команда “А” оломоуцької “Сігми” йде від поразки до поразки в турнірі FORTUNA:LIZE і завершує сезон в агонії, їхня команда “Б” опускається на один рівень нижче на переможній серії, яка вивела їх на третє місце в таблиці. Команда грає настільки добре, що її гравці почали отримувати шанс у першій лізі, а про Томаша Янотку говорять як про можливого нового тренера команди “А”. У будь-якому випадку, молодь “Сігми” буде прагнути здобути сьому перемогу поспіль і дев’ятий матч без поразок.

На відміну від гостей, “Власім” не в найкращому стані. З останніх шести турів він лише обіграв вдома останній “Кромержіж” (2:0), і то, звичайно, нічим не кращий за вилетілу команду. Таким чином, “Лицарі Бланіци” очистили позиції попереду і втратили реальний шанс на штурм, до якого вони прагнули. Влашим має проблеми в обороні, двічі пропустивши п’ять м’ячів в останніх чотирьох матчах – вдома проти Лішні (4:5) і в суботу в Юлішцях проти лідируючої Дукли (1:5).

На що ставити:

Сигма виграла три з останніх чотирьох матчів один проти одного, причому Влашим переміг з рахунком 4:1. Поставте двійку в більш обережному варіанті ставки на нічию, адже господарі поля є королем нічиїх у змаганнях з одинадцятьма нічиїми.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker