Виведення коштів з Melbet

UAbookmaker
25 Серпня, 2024
137 Погляди
Melbet wypłata

Виведення коштів зі свого балансу (наприклад, накопичених завдяки виграшним ставкам) є набагато важливішим питанням для клієнтів, ніж їхнє внесення. Тому не дивно, що Melbet намагається забезпечити виведення коштів різними способами, і хоча це можливо не в кожному випадку, в більшості випадків компанія намагається надати тих самих посередників для виведення коштів, що й для поповнення рахунку.

Отже, які способи виведення коштів на рахунок доступні в букмекерській конторі Melbet?

Найпопулярніші з них включають:

  • електронні гаманці (е-гаманці), серед яких, перш за все, найпопулярніший Skrill, а також досить популярні Perfect Money, Sticpay, WebMoney або Jeton Wallet,
  • платіжні системи, найпопулярнішою з яких, безумовно, є Neteller, а також ecoPayz або Payeer,
  • криптовалюти – ми можемо виводити не тільки в найпопулярнішому Bitcoin, але і в багатьох інших, в тому числі більш екзотичних. Що стосується більш популярних, на нашу увагу заслуговують Dogecoin, Litecoin або Dai,
  • електронніваучери – ми також можемо отримати виведення коштів у вигляді електронних ваучерів, в тому числі від компанії PremiumVoucher, які можна використовувати в різних місцях по всьому світу (як замінник грошей).

Звичайно, ми повинні пам’ятати, що доступні способи поповнення рахунку можуть відрізнятися залежно від того, в якій країні ми перебуваємо і яку мовну версію сайту букмекерської контори ми використовуємо. Також слід пам’ятати, що кожна виплата, замовлена в Melbet, надійде на наш рахунок через певний проміжок часу, залежно від вибору конкретного способу оплати.

У випадку з переважною більшістю з них букмекер гарантує, що це займе не більше 15 хвилин. Плюсом є те, що у випадку з усіма методами виведення коштів, які пропонує букмекерська контора, нам не доведеться платити жодної комісії за виведення коштів. Однак ми повинні пам’ятати, що для деяких з них можливі дещо інші ліміти (як правило, мінімальні) на зроблені депозити.

Melbet wypłata

Виведення коштів з Melbet

Що стосується букмекерської контори Melbet, то виведення коштів, накопичених на віртуальному балансі, дуже зручне. Ми можемо зробити це різними способами – незалежно від країни, в якій перебуваємо. Що не менш важливо, ми можемо самі вирішувати, яку суму ми хочемо вивести, а яку залишити на нашому віртуальному балансі (наприклад, для продовження ставок у букмекерській конторі).

Таким чином, ми самі розпоряджаємося власними грошима – як і повинно бути скрізь. Тому, коли справа доходить до виведення коштів – Melbet має ще один плюс на своєму боці. Тим більше, що ми можемо виводити кошти не тільки через його основний сайт, але і за допомогою мобільного додатку, який він пропонує. До того ж швидко, лише кількома дотиками до екрану.

Давайте згадаємо:

ми можемо виводити тільки кошти з власного балансу, які не надходять з не відіграних бонусів. Вони повинні бути на основному рахунку, а не на бонусному.

MELBET ► Робіть ставки на Melbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker