Ванкувер – Едмонтон: 2

UAbookmaker
8 Травня, 2024
58 Погляди

Наш вибір: Ванкувер – Едмонтон: 2

09.05.2024 04:07

У Канаді розпочинається найпопулярніша серія другого раунду плей-офф НХЛ. “Ванкувер” показав свою силу в першому раунді проти чіпкої оборони “Нешвілла” і переміг з рахунком 4:2.

Едмонтон тоді оселився на хвилі своїх найбільших зірок. Коннор МакДевід, Зак Хайман і Леон Дрейзайтл підняли свою гру на вищий рівень і допомогли розгромити Лос-Анджелес з рахунком 4:1 у більшості. Гра “Ойлерз” у більшості спрацювала. Їхній воротар Стюарт Скіннер особливо відзначився наприкінці серії. “Едмонтон” не мав жодних проблем із захисною тактикою “Кінгз”. Вони змогли переключитися на чесний хокей і виграли четверту гру з мінімальним рахунком 1:0.

Наразі є два знаки запитання щодо “Канакс”. Їх найбільша зірка, Еліас Петтерссон, все ще шукає себе і виглядає так, ніби йому не вистачає впевненості. А у воротах Ванкувера два травмованих воротарі – основний Тетчер Демко та запасний Кейсі ДеСміт. Останні дві гри в серії з “Нешвіллом” трійка Артура Шиловса була фантастичною, але питання в тому, як він встоїть проти одного з найкращих нападів у світі?

На що ставити:

Едмонтон повинен показати свою силу. У Ванкувері більше знаків питання, ніж впевненості. Нафтовики візьмуть першу гру і виграють її.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker