Валенсія – Лас-Пальмас: 1

UAbookmaker
21 Жовтня, 2024
4 Погляди

Наші поради: Валенсія – Лас-Пальмас: 1

21.10.2024 21:00

У щільному графіку перед національною перервою “Валенсія” не надто порадувала своїх уболівальників. Проти Осасуни (0:0), Реал Сосьєдаду (0:3) та Леганеса (0:0) “кажани” не забили і з п’ятьма забитими м’ячами є найгіршими в усьому змаганні (разом з Леганесом). Крім того, їхній показник 1-3-5 і набраних шести очок вистачає лише на передостаннє місце. Матч у понеділок проти “Лас-Пальмаса” буде надзвичайно важливим для обох команд, оскільки гості – єдина команда, яка має гірші показники, ніж “Валенсія”.

Лас-Пальмас залишається єдиною командою, яка не виграла жодного разу в цьому сезоні (0-3-6). На виїзді команда з Канарських островів ще не заробила жодного очка (0-0-4).

На що ставити:

В останніх чотирьох матчах між цими двома командами завжди перемагали господарі. Двічі це була Валенсія, двічі Лас-Пальмас. Цього разу фаворитом будуть господарі поля. Про виїзні перемоги “Канарок” ми вже говорили, тому “Валенсії” потрібно вигравати цей матч за будь-яку ціну. Якщо вона опуститься на останнє місце після десяти турів, тренер Бараха може більше не витримати. Номер один.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker