Бурель К. – Гауфф К.: Гауфф Х./+17,5 камінців

UAbookmaker
27 Вересня, 2024
16 Погляди

Наш вибір: Burel C. – Gauff C.: Gauff X./+17,5 дорогоцінних каменів

27.09.2024 14:30

Американка Коко Гауфф провела не надто вдалу серію північноамериканських турнірів. На Відкритому чемпіонаті США вона дійшла до восьми фіналів, але захистила свій титул, а в Цинциннаті фінішувала у другому колі, а в Торонто – у восьми фіналах. Вона не захистила значну кількість очок з минулого сезону і опустилася в рейтингу до шостої позиції.

Тому Гауфф вирішила зробити невелике перезавантаження і взяла пару тижнів відпочинку після турніру Великого шолома в Нью-Йорку, який вона завершить зараз в Пекіні, Китай. У першому раунді їй випав не найлегший жереб, оскільки вона зіграє з француженкою Кларою Бурель. Цього року вона перемогла її в Індіан-Веллсі, але лише після трисетової битви на тай-брейку фінального сету.

Втім, правда і те, що удача трохи відвернулася від Бурель після того, як вона дійшла до чвертьфіналу в Клівленді в рамках репетиції до Відкритого чемпіонату США. На Відкритому чемпіонаті США вона фінішувала у другому колі, а на слабшому турнірі в Монастирі – у восьмому. Потім у Пекіні вона здобула перемогу в трьох сетах у першому раунді проти Тамари Корпач.

На що ставити:

Гауфф була посіяна безпосередньо в другому колі, тому вона вийде на корт проти Бурель непереможеною. Вона скористається погіршенням форми француженки і обіграє її, але це знову може бути трисетовий матч. Можна рекомендувати перемогу Гауфф у поєднанні з кількістю зіграних геймів. Навіть при мінімальному значенні коефіцієнт досить непоганий.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker