Брест – Гавр: 1

UAbookmaker
3 Березня, 2024
174 Погляди

Наші чайові: Брест – Гавр: 1

03.03.2024 15:00

У недільному матчі між Брестом і Гавром є явний фаворит у вигляді господарів, які за десять турів до фінішу сенсаційно посідають друге місце. Гості з Нормандії, з іншого боку, починають боротися з турботами про порятунок. Чи побачимо ми очікувану перемогу улюбленого Бреста?

Після нещодавньої домашньої перемоги над “Марселем” (1:0), здобутої завдяки пізньому голу П’єра Ліс-Мелу, “Брест” здобув ще одне триочкове очко, цього разу у Страсбурзі. Минулого тижня Махді Камара взяв на себе роль героя і рятівника, зробивши свій перший в кар’єрі хет-трик у Лізі 1 у перемозі 3:0. Друга перемога поспіль дозволила “Піратам” посісти ідеальне друге місце, на якому вони можуть залишитися, якщо збережуть перемогу в домашньому матчі з “Гавром”.

Новачок змагань занурюється в кризу результатів після того, як не зміг перемогти в п’яти турах поспіль (0-2-3), що призвело до того, що вони відстали на два очки від бар’єру вильоту і зіткнулися з важкою кінцівкою сезону. Після трьох попередніх поразок поспіль, в тому числі останньої вдома від “Реймса” (1:2), команда тренера Луки Ельснера залишилася без послуг не в найкращій формі крайнього захисника Далера Кузяєва, який отримав чотириматчеву дискваліфікацію за вилучення в кубковому матчі проти “Страсбурга”, яку “Гавр” подав на апеляцію. Чи вдасться нормандцям задовольнити апеляцію, поки не ясно, але ще одна можлива відсутність російського півзахисника може стати фатальною для команди, враховуючи необхідність нарешті забити на повну силу. Чи подарує Гавр несподіваний результат?

На що ставити?

Брест дуже сильний вдома і взагалі зберігає найбільш стабільну форму у всій лізі, відразу після Парижа. Отже, бретонці повинні вдруге в цьому сезоні впоратися з Гавром, який вони вже встигли обіграти одного разу в цьому сезоні на виїзді (2:1). Номер один.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker