Брентфорд – Ліверпуль: 2

UAbookmaker
17 Лютого, 2024
178 Погляди

Наші поради: Брентфорд – Ліверпуль: 2

17.02.2024 13:30

Минулого туру “Брентфорд” здивував перемогою над “Вулверхемптоном” і збільшив свій відрив від зони вильоту до шести очок після другої перемоги в останніх чотирьох турах. Ліверпуль також святкував перемогу, обігравши Бернлі з рахунком 3:1 і як і раніше лідирує в чемпіонаті з відривом у два очки.

Надії “Брентфорда” на боротьбу з вильотом посилюються поверненням Івана Тоні, який вже забив три голи в чотирьох матчах. Але і проти лідерів таблиці буде нелегко, про що свідчить той факт, що з першої десятки “Брентфорд” обіграв лише “Вест Гем” (1-1-4).

Ліверпуль у цьому сезоні відносно не переймається тим, де грає, зазнавши виїзних поразок лише від Тоттенгема та Арсеналу (6-4-2). Лідерам таблиці явно не бракує бомбардира Салаха, адже за його відсутності вони виграли шість з восьми матчів, забивши 22 м’ячі. Крім того, в минулому турі до складу повернувся захисник Енді Робертсон.

На що ставити:

Ліверпуль виграв три з п’яти матчів Прем’єр-ліги (3-1-1), але жодного разу не виграв у Брентфорді. Однак тренер Клопп захоче попрощатися з титулом в цьому сезоні, а поточне становище обох команд говорить чітко: гості тут не втратять очки.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker