Бразилія – Німеччина: переможець Німеччина -12.5

UAbookmaker
30 Липня, 2024
26 Погляди

Наші поради: Бразилія – Німеччина: переможець Німеччина -12.5

30.07.2024 21:00

Збірна Німеччини з баскетболу прибула до Франції в статусі чинних чемпіонів світу минулого року і підтвердила свою позицію співфаворита олімпійського турніру в стартовому матчі, в якому впевнено перемогла Японію з рахунком 97:77.

Німецький баскетбол – видовищний, ефективний та результативний. Команда згуртована, гравці знають свою справу, а роль рушійної сили відіграють співвітчизники з НБА на чолі з капітаном Деннісом Шредером. Командну хімію підсилює співпраця братів Вагнерів, які грають за “Орландо Меджік”. Гра німців є витонченою, а японський тренер Том Ховассе після їхньої гри назвав її “інженерною”. Справа в тому, що німці пропустили лише п’ять м’ячів за гру, найближчими до них у першому турі були Пуерто-Ріко та Греція з дванадцятьма обертовими м’ячами.

Після успішної олімпійської кваліфікації всім було цікаво подивитися, з чим вийдуть на турнір “Канарки”, адже вони не зіграли жодної підготовчої гри до турніру і замкнулися в баскетбольному центрі імені Дражена Петровича в Хорватії. Табір організував брат Дражена Александр, який з цього року очолює бразильців. Бразильці програли свою першу гру 66-78, приймаючи Францію, незважаючи на те, що лідирували 23-15 після першої чверті. Центральною фігурою залишається 41-річний ветеран Марселіньо Уертас, що багато говорить про силу команди.

На що ставити:

Німеччина пройде у другу гру групи, яку вони хочуть виграти. Вони обіграють Бразилію з різницею більше 12 очок, на що можна поставити з широким діапазоном фори.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker