Бостон – Торонто: 1

UAbookmaker
22 Квітня, 2024
166 Погляди

Наш вибір: Бостон – Торонто: 1

23.04.2024 01:07

У першій грі серії першого раунду Східної конференції проти “Бостона” “Торонто” недорахувався Вільяма Найландера та Боббі Макмана. Це, зрозуміло, вплинуло на атакувальну міць канадської команди, але питання в тому, чи змінився б результат гри, якби вони були в складі. Бостон виграв досить впевнено 5:1.

Щоправда, “Торонто” був активнішим у плані кидків і перегравав суперника, але результативність підвела ще й через відмінну гру воротаря Джеремі Свеймана, якому віддали перевагу перед Лінусом Уллмарком. Можна припустити, що він знову опиниться в основі, оскільки він продемонстрував надійну роботу і ліквідував один шанс за іншим.

У першій же грі “Брюїнз” підтвердили, що вони домінують у матчах проти “Торонто” в цьому сезоні. Навіть з урахуванням регулярного чемпіонату, вони зіграли п’яту гру проти “Кленових листків” і виграли вп’яте.

На що ставити:

Бостон дійсно має намір перемогти Торонто в поточному сезоні. Вони не програли жодного разу в п’яти матчах, а переповнений TD Garden допоможе “Ведмедям” досягти успіху в другій грі першого раунду плей-офф. Торонто буде кусатися, і, можливо, набагато сильніше, ніж у суботу, але “Брюїнз” проведуть ще одну важку гру і переможуть.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker